Voor direct contact met uw financieel partner   |   Bel met: 06-1051 4842

Weng de Beaufort

Ik help u graag met uw financiële administratie

Mijn achtergrond

Mijn naam is Weng (W.H.) de Beaufort (1957). Ik ben al meer dan dertig jaar werkzaam in de financiële wereld. Na mijn opleiding aan Nijenrode werkte ik als vermogensbeheerder en private banker bij onder meer Wesselius, Lombard Odier en Van Lanschot Bankiers.

Betrokkenheid bij mijn cliënten, persoonlijk en deskundig advies zijn mijn uitgangspunten. Ik kan u helpen met onder meer: bankzaken, financiële administratie, keuze van vermogensbeheerder, nalatenschapsplanning, sparen en beleggen en begeleiding bij aankoop van financiële producten.

  • Bankzaken 85% 85%
  • Financiële administratie 60% 60%
  • Nalatenschapsplanning 15% 15%
  • Keuze vermogensbeheer 40% 40%
  • Persoonlijk contact 95% 95%
“Door de jaren heen zag ik mijn vak veranderen. Meer regels, meer administratie en minder tijd om aan cliënten te besteden. En dat vind ik juist het leukste van mijn vak.”

Opleidingen op financieel gebied:

Naast de jarenlange ervaring en interne bankopleidingen ben ik sinds 1999 DSI geregistreerd als senior vermogensbeheerder. In 2015 heb ik de WFT diploma’s Hypothecair krediet, Consumptief krediet, Vermogen en Basis behaald, waarmee ik voldoe aan vereiste deskundigheid voor financiële dienstverlening.

Buiten het werk heb ik de nodige bestuurlijke ervaring. Vooral op gebied van ANBI stichtingen met verschillende goede doelen, gericht op jeugdzorg, slechthorendheid en onderwijs.

Persoonlijk:

Ik ben getrouwd en heb twee (studerende) kinderen.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan sport, zowel actief als passief. Ik speel graag golf, daarnaast om fit te blijven spinnen en yoga. Passief volg ik hockey en voetbal langs de lijn en op de TV.

Maak een afspraak. Bel: 06-1051 4842